Isnin, 9 September 2013

bengang ngn org2 bengong sekalian

yes aku bengang...
korg jgn nak bengang ngn aku sbb tulis blog semata2 nak mencarut je kan
ni blog aku.. so aku punya pasal la aku nak carut ape..

org ckp masa ngh pregnant ni x elok nak marah2... kena jaga mulut..
tp aku x thn sgt dah.. so aku jdkan medium blog as tempat aku nak lepas marah..
paham x kekdahnya... so korg jgn nak mencarut sekali lagi sbb aku tulis blog semata2 nak marah okey...
lau x suka x yah amik ati.. lau ko ngumpat aku kat belakang aku,  mmg aku x kan maafkan ko pon...
sampai ko nak mati pon aku x maafkan ko okep..
(saja nak tunjuk yg aku marah sgt..!!!!)

so ape yg aku nak marah2 sgt ni nak bengang2 sgt ni..
entahla.. dealing ngn manusia mmg menyakitkan hati.. manusia yang bangang mcm pompuans sundal tu la kan.
arghhhh... mmg susah la.. dr dulu cr hal ngn aku n sampai skang x habis2 nak cari pasal.
yang aku eran.. pompuan ni pandai sgt tau berlakon depan org..
lau depan org bukan men bek lagi gaya ko kan.. ckp pon pelan je..
tp sorry la.. aku da kenal lama ati budi ko yg busuk tu.. tgk muka pon tahu la ko tu busuk lagi busuk dr telor tembelang...
ngn org len ko ley la nak tipu, tp ngn aku x yah nak sorok pon hati busuk ko...

arghhh tension...

owhh btw aku skang ni happy tau pegi kije.. dapat "bos" terlebey sayang kat aku.. sampai nak pergi site pon x kasi...   alasan pregnant....

hmm aku tau blog aku ni ada stalker... nasihat aku pada stalker tu.. dah2 la ko nak tambahkan dosa kat hati ko tu gak... insaf la weyh... ntah bnyk mana dosa ko ngn org aku pon x tahu.. x guna tau ko tunggang2 solat tp duk menfitnah duk bergosip je kije... org ckp muka x cantik pon x pew lau hati baik..

arghhh hari bengang aku.. x de mood weyh nak bercakap.. sekian


Ahad, 2 Jun 2013

26.04.2013

officially i am married...
alhamdulillah...
mekasih en hubby atas segalanya..

(mood nak meroyan x tentu pasal)



p/s: lau nak kawen tu bawak2 la diet kalau x menyusal x sudah tgk album kawen...

sekian

Selasa, 12 Mac 2013